Home » Webshop » Waterkaarten » ANWB Waterkaart

Voor het nieuwe vaarseizoen is Wateralmanak deel 1 weer voorzien van de nieuwste reglementen. Bevat alle vaarregels die in Nederland en België gelden. U bent verplicht om deze vaarregels aan boord te hebben. Vaartips voor de Nederlandse en Belgische wateren ANWB almanak deel 1

ANWB Wateralmanak Deel 2
De geheel geactualiseerde Almanak deel 2 bevat de meest recente informatie over de Nederlandse en Belgische vaarwegen, zoals de bedieningstijden van bruggen en sluizen. Met uitgebreide gegevens over jachthavens, inclusief een overzicht van alle faciliteiten compleet met tarieven.
ANWB almanak deel 2

De Staande Mastroute is de route voor zeil- en motorboten met een opbouwhoogte van meer dan 6 meter tussen IJsselmeer en deltawateren via de binnenwateren. De bediening van de kunstwerken op deze route is zodanig op elkaar afgestemd, dat de route in beginsel binnen 24 uur te varen is.

In de ANWB Wateratlas Staande Mastroute staan alle kaarten en extra uitleg over de route van de Delta naar de Dollard. Informatie over Jachthavens en bedieningstijden van bruggen en sluizen.