Uitverkocht

Bottom coat Zwart

€ 47,50
Uitverkocht

Bottom coat Zwart

€ 47,50

Tenco Bottomcoat Zwart is een speciale onderwatercoating voor plezier- en binnenvaartschepen welke varen op binnenwateren, woonboten, sluisdeuren, damwanden, steigerpalen en andere objecten die permanent in contact met zoet water staan. Tenco Bottomcoat Zwart wordt gebruikt te bescherming van ijzer, beton, hout en verouderd polyester. Hecht ook direct op oude teer- en bitumenlagen. Tenco Bottomcoat biedt een uitstekende bescherming en is gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in onderhoud.

Tenco Topcoat Zwart

€ 16,95

Tenco Topcoat Zwart

€ 16,95

Tenco Topcoat Zwart is een speciale roestwerende coating voor objecten boven de waterlijn. Tenco Topcoat Zwart wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van ijzer, beton, hout en verouderd polyester. Hecht direct op oude teer- en bitumenlagen. Tenco Topcoat Zwart biedt een roestwerende bescherming, is gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in onderhoud.

Uitverkocht

Tenco Bottomcoat Brons

€ 23,50
Uitverkocht

Tenco Bottomcoat Brons

€ 23,50

Tenco Bottomcoat Brons biedt een beschermende afwerklaag voor Tenco Bottomcoat Zwart. Door het gladde karakter van de afwerklaag wordt de aangroei van algen bemoeilijkt en kan eventuele aangroei gemakkelijk worden verwijdert. Tenco Bottomcoat Brons wordt toegepast als gladde beschermende afwerklaag voor pleziervaart- en binnenvaartschepen die varen op binnenwateren.