Door de bizarre prijs stijgingen tijdelijk geen kunstof  Bp flessen verkrijgbaar

Ook voor de watersport is er veel keus in ons assortiment gasflessen. Wij leveren onder andere gasflessen van kunststof, staal. Een juiste aansluiting van uw gasapparatuur is van groot belang. Wij verkopen koppelingen, ook in messing uitvoeringen, leidingklemmen met rubber en drukregelaars met afblaasbeveiliging, speciaal voor de pleziervaart. Wij kunnen u voorzien van een deskundig advies op het gebied van een veilige gasinstallatie. Het is van groot belang om tijdig uw gasslang en drukregelaar te vervangen.

 

Van de gasleveranciers , BP, MarCoGas, PrimaGaz en Antargaz voorheen Shell zijn bij ons verkrijgbaar de stalen gasflessen in 5 kg, 10.5 Kg.

18 kg en 33 kg alleen op bestelling
Hierbij geldt dat bij omruil leeg tegen vol u de inhoud betaald, mocht u geen lege gasfles hebben dan kunt u naar keus een bepaald type gasfles uitkiezen.
Er wordt dan afhankelijk van de gekozen type gasfles statiegeld in rekening gebracht. Voor het betaalde statiegeld ontvangt u een betaalbewijs bij inlevering gasfles met betaalbewijs ontvangt u het volledig betaalde statiegeld bedrag terug binnen 1 jaar, ieder jaar verliest u € 5,00 voor gebruik

Statiegeld tarief voor de 10.5 kg.en 18 kg. gasfles bedraagt € 20,00
voor de 33 kg. en 46 kg. gascilinder bedraagt het statiegeld € 43,00

Bp Kunstofles bedraagt het statiegeld € 55,00
statiegeld bedragen zijn b.t.w.vrij.

Prijzen voor propaan zijn dagprijzen en zijn afhankelijk van de snel veranderende oliemarkt ontwikkelingen.
Informeer telefonisch naar de huidige dagprijs.

 

EasyBlue™ PLUS

Klein. Licht. Superhandig. Easy. EasyBlue™ PLUS is de handigste gasfles voor camping, keuken, terras en boot. De fles is gemaakt van lichtgewicht staal, heeft een compact formaat en wordt met een statiegeldsysteem geleverd. Door het gebruik van lichtgewicht staal is de fles net zo licht als kunststof flessen, maar met de veiligheidseigenschappen van staal. De robuuste, ergonomische handgreep uit kunststof maakt de gasfles nog gemakkelijker om te dragen.
De inhoud van de fles is meetbaar met de handige Primagaz EasyBlue™ inhoudsmeter-app